Over ons

Top Vakantie Boeken is een informatie- en inspiratieblog  van reizigers, voor reizigers. Onze travel-experts delen hun reiservaringen maar al te graag met iedereen die net zo enthousiast wordt van reizen als onszelf. 

Wij geven onze reislustige aandacht aan alle vakantiebestemmingen wereldwijd, van de meest bruizende zonvakantiebestemmingen tot aan de gezelligste steden voor een stedentrip.  

Na het lezen van onze artikelen weet jij precies wat jou volgende vakantiebestemming wordt, of wat jij op je vakantiebestemming kan en gaat doen!

Onze Travel-Experts

Onze groep travel-experts is van vele markten thuis. Van onze groep nuchtere Hollanders tot een Amerikaanse blogetrotter tot aan een passievolle Italiaan.

Zo’n beetje ieder artikel is dan ook geschreven door iemand die echt verstand van zaken heeft en weet hoe het wonen en reizen op deze bestemmingen eraan toe gaat!

“Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven’t seen.”

Meer weten?

Wil je meer weten over ons, over onze reisexperts, over onze artikelen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op via info@topvakantie-boeken.nl. Wij helpen je maar al te graag verder!

vraagteken

Interesse in een samenwerking?

R

Advertorials

R

Sponsoring

R

Naamsvermelding

R

Gastblog

Deze merken gingen je al voor

Boek je jouw reis bij Voja Travel? Dan kies je voor comfort en zekerheid en ga je ontzorgd op reis. Samen met ons lokale netwerk zorgen wij ervoor dat jij de bestemming leert kennen vanuit een lokaal perspectief. Geen massatoerisme, maar authentieke ervaringen en een betekenisvolle kennismaking met de cultuur en de mensen van het land. “Off the beaten track” noemen wij dat. Reizen met een positieve impact, volledig C02 neutraal en in samenwerking met kleinschalige lokale partners.

Toeristen Informatie Nederland biedt bezoekers een compleet overzicht van de mogelijkheden van toerisme, evenementen en recreatie in Nederland. Toeristen Informatie Nederland selecteert alleen de beste campings, hotels, bed & breakfast, vakantiehuizen. restaurants en dagjes uit voor een vakantie in Nederland.